Eigenschappen van E-smogover

  • Hoogwaardig geaard microraster van Biologa®
  • Ontlaad uw lichaam van elektrische straling
  • Ventilerend, verkoelend en vochtregulerend
  • 80% katoen, 15% polyester en 5% microraster
  • Gemaakt van antiallergische stoffen
  • InnerWise sysmbool voor harmonisatie

De E-smogover

 

Testresultaten van E-smogcover

In het Emoto Instituut in Japan is water getest met elektrische spanning zonder de E-smogcover (Afbeelding 1) en met de E-smogcover (Afbeelding 2).

Afbeelding 1)                  Afbeelding 2)
Water tested with elektrostress without the E-Cover Water tested with elektrostress with the E-Cover

Unieke van de E-smogcover

De belangrijkste plek die stralingsvrij behoort te zijn is uw slaapkamer. Hier komen uw fysieke verdedigingsmechanismen tot rust en hebben schadelijke effecten een grote invloed. Uw lichaam krijgt hierdoor veel stress en de aanmaak van melatonine wordt geremd. Daarom bieden wij de E-smogcover aan. Dit unieke aardingslaken biedt een nieuwe en effectieve manier om straling te elimineren wanneer u slaapt en daardoor de negatieve verandering in uw lichaam voorkomt. De E-smogcover ontlaadt uw lichaam van elektrische straling zoals geen een andere aardingslaken dat kan.

Normale aardingslakens

Bij reguliere aardingslakens staat uw lichaam direct in verbinding met het laken en is daardoor direct geaard. Hierdoor vormt uw lichaam een tegenlading en fungeert u als een antenne: uw lichaam trekt elektrische spanning aan die direct via het laken naar de aarde wordt geleid. Dit zorgt ervoor dat uw lichaam constant opgeladen en ontladen wordt, waardoor er veel elektrische spanning door uw lichaam heen gaat. U begrijpt dat dit schadelijk voor u is. Daarom verkopen wij de E-smogcover, een superieure en luxe aardingsmat waarmee uw lichaam ontlaadt zonder dat het direct met de aarde is verbonden.

De E-smogcover

De E-smogcover bestaat uit een afschermend geaard microraster van Biologa® en heeft een laag katoen aan de boven- en onderzijde van het aardingslaken. Door deze techniek werkt de E-smogcover vergelijkbaar met inductiespanning: door de straling ontstaat er in uw lichaam een magnetisch veld. Wanneer u ‘s nachts gaat zweten (wat iedereen doet) trekt dit zweet in het katoen. Wanneer de vochtigheid in het katoen boven de 30% komt, vindt er een statische ontlading plaats (zogenaamd corona-effect) tussen uw lichaam (positief geladen) en de E-smogcover (negatief geladen door verbinding met de aarde). Uw lichaam wordt hierdoor steeds in één keer ontladen. Hierdoor ziet u het spanningsvoltage van uw lichaam direct teruglopen naar 0 wanneer u op de E-smogcover ligt.

Door de techniek en de werking van de E-smogcover staat uw lichaam niet direct in verbinding met de aarde, maar wordt uw lichaam steeds met momenten statistisch ontladen. Hierdoor krijgt uw lichaam geen negatieve lading of tegenlading, waardoor uw lichaam geen elektrische spanning aantrekt. Uw lichaam fungeert hierdoor niet als antenne.

InnerWise Symbool

Om geopathologische belasting in de slaapkamer te verminderen te neutraliseren, is op de E-smogcover een InnerWise symbool aangebracht. Dit symbool bestaat uit ongeveer 16 miljoen kleuren en geeft uw lichaam een energetische ruimteharmonisatie. Het InnerWise Symbool is veelvoudig bij mensen getest en geeft uitstekende resultaten qua energetische werking en geneeskrachtige energieën. Het geeft uw lichaam rust en werkt als een soort autonoom therapiesysteem. In de eerste week kan dit bijvoorbeeld leiden tot veranderingen in uw droomgedrag.