Inhoud van E-smogcover pakket

Installatiestappen

Kleine verbindingsstekker

De E-smogcover aarden optie 1

De E-smogcover aarden optie 2

 

Het E-smogcover pakket

Wanneer u het E-smogcover aardingslaken bij ons bestelt ontvangt u een compleet pakket om de E-smogcover aan te sluiten en de effectiviteit ervan te testen. Het E-smogcover pakket bevat de volgende onderdelen:

  1. De E-smogcover met InnerWise Symbool.
  2. Aardingsstekker en verbindingsklip voor aansluiting aan radiator.
  3. Aardingsdraad met een lengte van 10 meter.
  4. E-smogcover meetsysteem t.w.v. € 99. Met dit meetapparaat kunt u op een betrouwbare manier de elektrische belastingen en afschermeffecten zelf meten.
  5. Handleiding en gebruiksaanwijzing.

E-smogcover installeren

Het installeren van de E-smogcover is heel eenvoudig. Volg de volgende stappen om de E-smogcover thuis te installeren:

  1. Als eerste plaatst u het E-smogcover onderlaken op uw matras.
  2. Verbind vervolgens het meegeleverde aardingssnoer door middel van het kleine verbindingsstekkertje (zie Afbeelding 2) aan de E-smogcover.
  3. Verbind nu het uiteinde van het aardingssnoer aan de aardingsverbinding. Dit kan op twee manieren: door de bijgeleverde aardingsstekker in een geaard stopcontact te steken (Afbeelding 3) of door de meegeleverde verbindingsklip aan uw radiator te bevestigen (Afbeelding 4).
  4. Zorg bij laatstgenoemde optie wel dat u de verbindingsklip op een buis plaatst waar geen verf op zit. Verwijder eventueel zelf de lak van de radiatorbuis. Zo zorgt u ervoor dat er werkelijk een aardingsverbinding ontstaat.

Wanneer u deze stappen heeft gevolgd, kunt u eventueel met het bijgeleverde meetinstrument meten wat het effect van de E-smogcover is. Wij garanderen dat u het opgelopen spanningsvoltage in uw lichaam direct ziet teruglopen. Lees hiervoor de meetintructies.

E-smogcover onderhouden

De E-smogcover is gemaakt van 70% katoen, 15% polyester en 5% geaard microraster. U kunt de E-smogcover gewoon wassen op een temperatuur tot en met 60 graden. Gebruik bij het wassen echter geen bleekmiddel. Let op: de E-smogcover kan niet in de droger.

Uit voorzorgsmaatregelen is er een zekering geplaatst in de E-smogcover en wordt er gebruik gemaakt van speciale aardedraden waarbij er geen risico bestaat voor eventuele schaden.

De E-smogcover heeft een garantieperiode van 3 jaar. Deze garantie is van toepassing op eventuele fabricagefouten en op het niet meer functioneren van de aardingsmethode en de effecten ervan.