Prijzen E-smogcover

Voor meer informatie en bestllen, neem contact op via 070-338 70 10

Bestellen

Bestellen van de E-smogcover kan via onze website Healthfoam.com. Nadat u uw bestelling heeft gedaan, sturen wij het E-smogcover pakket zo snel mogelijk per verzekerde post naar u toe. De verzendkosten bedragen 3,95 euro. De E-smogcover kan geleverd worden in alle standaard matrasmaten, deze vindt u aan de rechterkant van deze pagina inclusief de betreffende prijs.

Uitproberen

Het is mogelijk om de E-smogcover bij ons uit te proberen. Hiervoor kunt u langskomen op onze vestiging in Harderwijk. Heeft u hier interesse in? Neem dan contact met ons op, dan maken we een afspraak, zodat u de effectiviteit van de E-smogcover kunt uitproberen.

Balance hoofdkussen

Naast de E-smogcover bieden wij ook het Balance hoofdkussen aan. Dit kussen is voorzien van een zijden InnerWise Symbool dat een harmoniserende werking heeft en een positief effect op het lichaam. Dit komt door de 16 miljoen kleuren die in het symbool zijn verwerkt. Hierdoor heeft u een betere nachtrust. De hoes van het kussen is afritsbaar en wasbaar op 60 graden. De vulling bestaat uit vezelbolletjes die u erin of eruit kan halen en daardoor de hardheid of zachtheid van het kussen zelf kan bepalen. Het Balance hoofdkussen kost €79,95.